TIDIGARE

Övrigt

ÄLDRE ARTIKLAR OCH INLÄGG23/1-20


Den 23/1 hade vi medlemsmöte för föreningarna i Landskrona. Inbjuden gäst var Jan Nilsson som pratade om hur man kan söka pengar till sin förening och vad man ska tänka på. Vi diskuterade även lite tankar och idéer som är intressanta för våra medlemsföreningar att HELA ideella arbetar med och vad vi kan hjälpa varandra med. Bra och viktiga diskussioner! 

22/9 - 2019


Tack alla för besökare, medhjälpare och samarbetspartners för en grym HELA Landskronavecka med fokus på de globala målen!

PROGRAM - HELA Landskrona


Här kan du läsa det fullspäckade programmet för HELA Landskrona!

Klicka här!

Nedladdningsbar PDF

JÄMLIKT.NU har beviljats pengar från SIDA


Under HELA veckan har jämlikt.nu i samarbete med HELA ideella, ABF och Hyresgästföreningen sökt pengar från SIDA för att marknadsföra och utöva aktiviteter kopplade till de globala målen. Därför har vi nu beslutat att HELA Landskrona kommer i år kopplas till hållbarhet. 


GRATTIS till framförallt jämlikt.nu! 

Läs mer: 

HD 27/6

sidas hemsidaBli medlem i HELA ideella

Ni får inbjudan till medlemsutbildningar och möten. Missa inte din chans att påverka besluten som tas i Landskrona stad! Du har också möjlighet att vara delaktig i ansökningar mm. 

Vill ni också bli medlemmar?

Klicka här och gå längst ner på sidan!

Vad vore HELA ideella utan sina medlemsföreningar? Klicka här för att se vilka föreningar som redan är medlemmar! När man samverkar kommer man längre! 

Vad har våra medlemsföreningar för aktiviteter?

Kolla in denna sidan!

Länk till HELA Hoppet

Aktivitetshuset för alla!

Kolla in denna sidan!

Denna hemsida använder cookies. Klicka på acceptera för att gå vidare.

Acceptera