HELA LANDSKRONA

En samordning mellan föreningar och organisationer verksamma i Landskrona


Kontakt:

info@helaideella.se

010-45 91 744

HELA LANDSKRONA 2019


- Ett arrangemang för alla i och utanför Landskrona

skapat  av föreningar i Landskrona- 


HELA ideella i samarbete med Landskrona stads kulturförvaltning


HELA Landskrona


HELA Landskrona är en sprängfylld vecka med något för alla! Den är fylld av aktiviteter, föreläsningar och öppet hus hos föreningar och organisationer i Landskrona. HELA Landskrona vill att organisationer, verksamheter, föreningar och invånare hittar varandra och upptäcker nya sätt att engagera sig i stadens utveckling genom samtal, diskussioner, dialog och föreningstillhörighet.




Vad är HELA Landskrona? 

HELA Landskrona är ett initiativ för att lyfta den mångfald av idéburna organisationer som finns i Landskrona. Vi vill minska avståndet mellan medborgare, beslutsfattare och organisationer genom att skapa ett sammanhang där alla är välkomna att ta del av hela Landskronas rika utbud av föreningar och mångfald. 

Samverkan, delaktighet, dialog och mångfald är fyra ord som kan definiera vad HELA Landskrona står för. Alla idéburna organisationer och landskronabo är välkomna att vara med och utveckla HELA Landskrona.

HELA Landskrona vill också underlätta för alla idéburna organisationer att hitta olika former för samverkan som bidrar till att de utveckar sina verksamheter och Landskronabornas förbättrade folkhälsa.

HELA Landskrona - Mässan

HELA mässan är till för att den idéburna verksamheten i Landskrona ska kunna visa upp sig, rekrytera nya medlemmar och nätverka med varandra! Ett fantastiskt tillfälle för alla ideella verksamheter och sociala företag att visa upp sig för besökarna! Öveb stadens olika verksamheter finns på plats för att informera om sin verksamhet. Mässan är gratis och riktar sig till både Landskronabor och andra som är intresserade av de olika verksamheterna i Landskrona. Genom samverkan och delaktighet har man skapat denna plattform för den ideella verksamheten i Landskrona. 




HELA Landskrona - veckan

HELA veckan är en sprängfylld vecka med något för alla!

Veckan är dagarna efter mässan. Under veckan kan alla intresserade organisationer, engagerade individer och stadens verksamheter ordna öppet hus, föreläsningar, workshops, seminarier, föreställningar, dialoger med mera.

HELA Landskorna vill att veckan blir en arena där organisationer hittar varandra och där medborgarna hittar nya sätt att engagera sig och vara delaktiga stadens utveckling genom till exempel samverkan, dialog och diskussion.




Lite bilder från tidigare år med HELA Landskrona



Anmälan:

För tredje året i rad annordnas nu HELA Landskrona. Ett arrangemang som sponsras av Lanskrona stad. Arrangemanget anordnas från och med 2019 av HELA ideella. 

Vill du/ni vara med? 

Övrigt

Den 18 februari 2019 startade HELA ideella sin verksamhet i Landskrona. Vill du veta mer? Klicka här

Vill din organisation bli medlem i HELA ideella och få löpande information om vad som händer i staden?

Klicka här och gå längst ner på sidan!

Som medlem i HELA ideella får du inbjudan till medlemsutbildningar och möten. Missa inte din chans att påverka besluten som tas i Landskrona stad!

Vill du också bli medlem och få nyhetsbrev?

Klicka här och gå längst ner på sidan!

Vad vore HELA ideella utan sina medlemsföreningar? Klicka här för att se vilka föreningar som redan är medlemmar! När man samverkar kommer man längre! 

Denna hemsida använder cookies. Klicka på acceptera för att gå vidare.

Acceptera