HELA LANDSKRONA

Övrigt

HELA LANDSKRONA 2020


- Ett arrangemang för alla i och utanför Landskrona

skapat  av föreningar i Landskrona- 


HELA ideella i samarbete med Landskrona stads kulturförvaltning


HELA Landskrona


HELA Landskrona är ett sprängfyllt arrangemang med något för alla! Den är fylld av aktiviteter, föreläsningar och öppet hus hos föreningar och organisationer i Landskrona. HELA Landskrona finns för att  organisationer, verksamheter, föreningar och invånare hittar varandra och upptäcker nya sätt att engagera sig i stadens utveckling genom samtal, diskussioner, dialog och föreningstillhörighet.
Bli medlem i HELA ideella

Ni får inbjudan till medlemsutbildningar och möten. Missa inte din chans att påverka besluten som tas i Landskrona stad! Du har också möjlighet att vara delaktig i ansökningar mm. 

Vill ni också bli medlemmar?

Klicka här och gå längst ner på sidan!

Vad vore HELA ideella utan sina medlemsföreningar? Klicka här för att se vilka föreningar som redan är medlemmar! När man samverkar kommer man längre! 

HELA Landskrona 2020  - ett förändringarnas år för alla! 


Det är nog ingen som har varit med om en sådan drastisk förändring i samhället som när Pandemin kom emot oss med en otrolig kraft och hela världen sattes på PAUS och är fortfarande till stor del. 


Det var som om alla stannade upp och sakta men säkert började upptäcka sådant som vi kanske inte tänkt på tidigare i så stor utsträckning. De människor man hade så självklart omkring sig gick inte att träffa, föreningar stängde ner, människor blev utan jobb och företagens personal som kunde jobba hemma skulle göra detta. 

PAUSEN som vi fick ändrade vår riktning. HELA ideella ställde upp när Landskrona stad bad om volontärhjälp och koordinering av detta. Människor hjälper varandra och handlar mat, hämtar medicin mm. 


MEN - HELA Landskrona ställer inte in - vi ställer om! Vi anpassar oss och försöker hitta lösningar för att vi fortfarande ska kunna träffas som vi så väl behöver. 

Vi kommer att anordna digitala mötesplatser såväl som fysiska. Vi kommer att prata om alla de viktiga frågorna som vi behöver få mer kunskap om. Vi kommer se till så våra föreningar får visa upp sig och framförallt sprida all den otroliga gemenskapen som finns i föreningar och organisationer!

Aktiviteter du kan anmäla din förening till: 

- 19/9 - 2020 - föreningsmässa

- 19/9 - 2020 - PRIDE dag

- HELA hösten  - föreläsningar, workshops, öppet hus, konserter digitala såväl som fysiska. 

Lite bilder från tidigare år med HELA LandskronaVad har våra medlemsföreningar för aktiviteter?

Kolla in denna sidan!

Länk till HELA Hoppet

Aktivitetshuset för alla!

Kolla in denna sidan!

Denna hemsida använder cookies. Klicka på acceptera för att gå vidare.

Acceptera