FÖRENINGSKONTOR PÅ ÖDMANSSONSGATAN 12

FÖRENINGSKONTOR

Bemannat

måndagar, tisdagar och onsdagar kl 10-16 samt torsdagar kl 10-13


Alla medlemmar i HELA ideella är välkomna att använda vårt kontor på Ödmanssonsgatan 12. Kontoret är bemannat enligt ovanstående tider, men du kan boka in dig andra dagar om du vill ha möten, skriva ut, kopiera mm. 


Föreningskontoret är en plats där ni kan träffa andra föreningar, få inspiration, tips och idéer. Vi bjuder på kaffe och te och har kök till hands om ni har matlåda som ni önskar värma.


På grund av rådande pandemi kan vi med kort varsel behöva stänga kontoret och därför är det bra om ni kontaktar oss innan ni kommer. Kontaka Camilla på camilla.nordstrom@helaideella.se eller 070-960 50 86.


SE VÅRA ÖVRIGA LOKALER PÅ ÖDMANSSONSGATAN 12

LILLA SALEN

Detta är den lilla salen som finns på första våningen precis vid entrén.

Denna sal har plats till cirka 20 personer och den är användbar på många olika sätt. I salen har vi idag lugn yoga, spelskola för barn och medlemsmöten. Det går bra att möblera salen för olika sorters sittningar men den går även bra att ha helt omöblerad för mer rörelse.

Salen är även utrustad med en spegelvägg!


Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen

STORA SALEN


Detta är den stora salen som finns på andra våningen precis bredvid caféet. Denna sal har plats för maximalt 150 personer och den är användbar på många olika sätt.


I salen har vi idag aktiviteter som kräver ett säkert avstånd på grund av de restriktioner vi har. Det går bra att möblera salen för olika sorters sittningar men den går även bra att ha helt omöblerad för mer rörelse.

Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen

ÖVRIGA LOKALER


Bilder på våra övriga lokaler kommer inom kort.