LOKALER


LOKALER i hoppet-huset


Det första hoppet-huset har sina lokaler i ÖV-huset på Ödmanssonsgatan 12. Om er förening är medlem i HELA ideella får ni utan kostnad låna lokalerna. För er som inte är medlemmar går lokalerna att hyra för en låg kostnad. Lokalerna kan med fördel användas till aktiviteter i samverkan med HELA ideella men även till medlemsmöten och styrelsemöten. Vår stora sal är perfekt för konserter, workshops och föreläsningar.


Har ni tips och idéer på aktiviteter ni önskar se i huset så är ni mer än välkomna att höra av er till oss!


Välkomna till HELA hoppet-huset på Ödmanssonsgatan 12!

LILLA SALEN

Detta är den lilla salen som finns på första våningen precis vid entrén. Denna sal har plats till cirka 20 personer och den är användbar på många olika sätt. I salen har vi idag lugn yoga, spelskola för barn och medlemsmöten. Det går bra att möblera salen för olika sorters sittningar men den går även bra att ha helt omöblerad för mer rörelse.

Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen
Lilla salen

STORA SALEN

Detta är den stora salen som finns på andra våningen precis bredvid caféet. Denna sal har plats för maximalt 150 personer och den är användbar på många olika sätt. I salen har vi idag aktiviteter som kräver ett säkert avstånd på grund av de restriktioner vi har. Det går bra att möblera salen för olika sorters sittningar men den går även bra att ha helt omöblerad för mer rörelse.

Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen
Stora salen

ÖVRIGA LOKALER

Bilder på våra övriga lokaler kommer inom kort.

ÖPPETTIDER

Huset är på grund av rådande restriktioner sparsamt öppet. Måndag-fredag finns vi på plats klockan 10-14. Ni kan alltid nå oss via telefon och mejl och följ oss gärna på Facebook och Instagram för senaste nytt.

Denna hemsida använder cookies. Klicka på acceptera för att gå vidare.

Acceptera