AKTIVITETER PÅ KOPPARGÅRDEN 21

Med start den 12 april 2021


Avslappning med hoppet

måndagar kl 17.00


På måndagar klockan 17.00 erbjuder HELA hoppet en stund för avslappning tillsammans i vårt hus på Koppargården 21. Varje måndag ses vi för en timme med skön och lugn avkoppling, med start måndagen den 12 april.


På grund av rådande restriktioner tar vi enbart emot 5 deltagare per tillfälle. Anmäl därför ert deltagande till helahoppet@helaideella.se

Vi startar en TJEJGRUPP!

måndagen den 29 mars kl 16.00


Vill du vara med i en ny tjejgrupp från årskurs 7 på Koppargården?


Om du är nyfiken så kom och häng med oss, LAB och ungdomsföreningen Tamam på måndag den 29 mars kl. 16!


Vi kommer att vara på terassen utanför vårt aktivitetshus, på Koppargården 21, där vi fikar och gör vår egen tvål.


Anmäl dig på LAB eller till LAB @snapchatlablandskrona


MORS DAG med Hej Främling!

lördagen den 27 mars kl 12.00


Morsdag är en firande för att hedra mödrar. Den firas på många dagar och i olika städer i världen. I vår arabiska värld firas den 21 mars med början av våren. Eftersom Hej främling! uppmuntrar till integration med olika andra kulturer, bestämde vi att fira tillsammans den 27 mars i Landskrona, pga. dåligt väder den 21 mars.


Vi träffas på Koppargården 21, HELA hoppets nya lokal, där vi kommer att promenera runt i koppargården, grilla, göra kort och presenter till mammor med barn, och fika tillsammans.


Vi kommer vara en liten grupp med 8 deltagare och 1 person från Hej främling! Och en liten grupp också med 8 deltagare och 1 person från HELA hoppet! Vi tänker på avstånd och bra hantering av mat och dryck. Vi tar med handsprit, munskydd och kommer vara ute hela tiden. Barn är välkomna att vara med i vårdnadshavares sällskap.

Vill du följa med?

Skicka ett meddelande till nathalie@hejframling.se eller enas@hejframling.se för att säkra din plats!Promenera och prata mera i Landskrona

tisdagar kl 17-18


Välkomna alla kvinnor att promenera en timme med oss på tisdagar! Visste du att minst 30 minuters promenad om dagen är jättebra för din hälsa? Under promenaden pratar vi också svenska och lär känna varandra.

 

Vi kommer att promenera från HELA hoppets nya lokal på Koppargården 21 till Karlslundsparken där vi kommer att fika tillsammans. Observera att denna aktivitet endast är riktad till kvinnor

 

Hela aktiviteten är utomhus på grund av covid-19 och det är viktigt att vi håller avstånd och att ni inte deltar om ni är förkyld, har ont i huvudet eller har andra sjukdomssymptom. Vi har säker hantering av fika och erbjuder handsprit och munskydd.

Vi ses!
/HELA hoppet och Hej främling!

Med start den 12 mars 2021

AKTIVITETSHUSET I KARLSLUND ÖPPNAR!


Nu finns vi även på Koppargården 21. Huset är öppet för ALLA och ALLT är gratis!


För att följa de restriktioner som finns kommer vi till en början ha begränsade öppettider men dessa kommer att utökas så snart det går. Vi kommer att erbjuda mycket aktiviteter utomhus så länge!


Öppettider:
Onsdagar kl 10-14
Torsdagar kl 10-14
Fredagar kl 14-17


Har ni frågor om huset?
Kontakta platsansvarig Sanela Cizmovic 073-344 69 25
sanela.cizmovic@helaideella.se